افراد مبتلا به اختلال شخصیتی چگونه رفتاری دارند
یک روانپزشک گفت: افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی، دلبستگی به دیگران و قوانین زندگی اجتماعی ندارند.
به گزارش صدای فارس به نقل از مهر: فربد فدایی در گفتگو با رادیو سلامت با بیان اینکه افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی دلبستگی به دیگران و قوانین زندگی اجتماعی ندارند افزود: این افراد بی عاطفه و به فکر لذتهای آنی هستند. نسبت به همسر و فرزند احساس مسئولیت نمیکنند و با وجود اینکه رفتارشان موجب تنبیه و تحقیر آنها میشود نمیتوانند رفتارشان را تغییر دهند.
وی با بیان اینکه این افراد قضاوت اجتماعی ندارند ادامه داد: افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی عموماً با دلیل تراشی خودشان را متقاعد میکنند که اعمالشان درست است.
این روانپزشک گفت: فرد ضد اجتماعی میداند که چه کار میکند و به عملکرد نامناسب خود آگاه است و میداند این رفتار پذیرفته نیست اما دیگران برای او اهمیت ندارند.
وی با تاکید بر اینکه اختلال شخصیتی تنها اختلالی است که قبل از ۱۸ سالگی و در دوران کودکی هم نشانههایی دارد افزود: کودک مبتلا دروغ میگوید جانوران و کودکان کم سن و سال تر از خود را آزار میدهد. سریع عصبانی میشود و از مدرسه فرار میکند.
فدایی ادامه داد: فرد مبتلا به این اختلال از دوران کودکی خشن و پرخاشگر است. سیگار میکشد. شب بیرون از منزل میماند و در اغلب اوقات خانوادهی او از هم گسیخته است.
وی در ادامه بیان کرد: اگر این موارد در کودکی دیده شود و کودک درمان نشود او در نوجوانی و بزرگسالی اختلال دچار شخصیت ضد اجتماعی میشود.
این روانپزشک گفت: نبودن پدر در سن حساس یعنی سن قبل از مدرسه ممکن است با اختلال ضد شخصیت اجتماعی کودک مرتبط باشد.
فدایی در خصوص چگونگی رفتار با این افراد اظهار داشت: با آرامش با افراد دارای اختلال شخصیت ضد اجتماعی رفتار کنید. در این افراد تنبیه تأثیری ندارد اما گروه درمانی توسط فرد آگاه با صبر و حوصله ممکن است مؤثر واقع شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰