کودکان فاقد مدارک هویتی از تحصیل محروم می‌شوند؟

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از برگزاری جلسه مشترک بین دستگاه‌های مسئول برای رفع بازماندگی از تحصیل خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ۱۶۸ هزار و ۸۶۱ کودک بازمانده از تحصیل تنها در دوره ابتدایی در کشور هستند که ۷۶ هزار و ۷۵ نفر از آنان شناسایی شدند؛ این آماری است که معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش به تازگی اعلام کرده است.

بخش عمده‌ای از کودکانی که از تحصیل باز می‌مانند؛ کودکان مناطق محروم و کمتر برخورداری هستند که فاقد مدارک هویتی هستند؛ بسیاری از آنان در مناطقی مرزی ساکن هستند یا به دلیل مهجور بودن، دور بودن از مراکز ثبت احوال و یا نداشتن مدارک هویتی والدین، از داشتن مدارک هویتی باز ماندند.

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار مهر با تأیید این مطلب که نداشتن مدارک هویتی یکی از دلایل بازماندگی از تحصیل در کودکان است؛ گفت: با توجه به تاکیداتی که همواره مقام معظم رهبری در این خصوص داشتند که همه کودکان، حتی کودکان اتباع هم در مدارس ثبت نام کنند و با تاکیداتی که رئیس جمهور برای تحصیل همه کودکان داشتند؛ تا جایی که به آموزش و پرورش مربوط می‌شود ما منعی برای تحصیل دانش آموزان در مدارس نداریم.

وی با بیان این مطلب که تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا هر دانش آموزی که به مدرسه مراجعه می‌کند در مدارس ثبت نام شود؛ اظهار کرد: پس اگر بازمانده‌ای داریم در جایی است که کودک اقدام به ثبت نام نکرده است.

برگزاری جلسه مشترک بین دستگاه‌های مسئول برای رفع بازماندگی از تحصیل

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: در خصوص اقداماتی که باید سایر دستگاه‌ها انجام دهند ان شاالله جلسه مشترک بین دستگاه‌های مسئول را داریم تا بازماندگان از تحصیل به مدارس جذب شوند. برطرف شدن کامل معضل بازماندگی از تحصیل نیازمند اقدامات چندین دستگاه مختلف است. ما تقسیم کار مشترک ملی را انجام دادیم و این مساله در دستورکار دولت است.

حکیم زاده ابراز امیدواری کرد سایر دستگاه‌ها به وظایف خود برای برطرف شدن معضل بازماندگی از تحصیل عمل کنند.