رنگرز: حساسیتی روی نتایج کشتی نداریم/ روس‌ها همیشه رقیب ما هستند

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: روس‌ها همیشه رقیب ما هستند و دوست داریم با رقابت با آن‌ها ارزیابی بهتری از عملکرد بچه‌های المپیکی داشته باشیم.

مهر: مسابقات لیگ حرفه‌ای کشتی پادوبنی با حضور ستاره‌های کشتی ایران و روسیه در شهر مسکو برگزار می‌شود. این مسابقات روز ۲ آذر در کشتی فرنگی و ۳ آذر امسال در کشتی آزاد برگزار می‌شود.

حسن رنگرز سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در خصوص حضور تیم ملی کشتی فرنگی ایران در این مسابقات اظهار کرد: این مسابقات در واقع به نوعی لیگ محسوب می‌شود و روس‌ها به دلیل عقب‌ماندگی از المپیک و چرخه رقابت‌های رسمی، تلاش دارند این کمبود را جبران کنند. به همین دلیل، آن‌ها اقدام به دعوت از تیم‌ها و قهرمانان می‌کنند.

وی افزود: با گذشت ۹۰ روز از المپیک، ما قصد داریم که بچه‌ها در این دیدار غیررسمی شرکت کنند. روس‌ها همواره رقبای ما بودند و ما خواستیم با آن‌ها به رقابت بپردازیم تا ارزیابی بهتری از عملکرد بچه‌های المپیکی داشته باشیم. هرچه کشتی‌گیران بیشتر در مسابقات شرکت کنند، ایرادات فنی آن‌ها بهتر مشخص می‌شود و فرصت داریم تا نقص‌های تکنیکی را برطرف کنیم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی تاکید کرد: این مسابقات برای ما حساسیت نتیجه ندارد. در وهله اول، بحث اقتصادی مهم است و در مرحله بعدی، ارزیابی فنی مدنظر است. طبیعی است که کشتی‌گیران در اوج آمادگی نباشند و باید هدف اصلی ما اوج‌گیری آن‌ها برای قهرمانی جهان در شهریور سال آینده باشد.

رنگرز همچنین در مورد مسابقات مسکو گفت: روس‌ها به دنبال بهره‌برداری از این موقعیت هستند و این رقابت‌ها بیشتر جنبه نمایشی دارد. به طور کلی، کشتی‌گیران فرنگی در لیگ کشتی شرکت نمی‌کنند و با حضور در این مسابقات، چند هدف را دنبال خواهیم کرد.

او ادامه داد: پس از مسابقات روسیه، قهرمانی کشور را خواهیم داشت و با هماهنگی فدراسیون، تا پایان هفته چرخه انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی را مشخص خواهیم کرد. سال آینده سال پرکاری برای کشتی ایران خواهد بود.

رنگرز در مورد علی گرایی که پس از هشت سال موفق به کسب مدال طلا شد، نیز گفت: علی گرایی شایستگی فنی خود را به خوبی نشان داد و باید زودتر از این به مدال طلای جهانی می‌رسید. او دریچه‌ای برای کشتی‌گیران جوان باز کرد و نشان داد که سن در ورزش قهرمانی تنها یک عدد است. ما چرخه انتخابی داریم و خود را ملزم به رعایت آن کردیم و سعی می‌کنیم به عنوان نقشه راه به آن استناد کنیم.

وی اضافه کرد: باید به المپیک ۲۰۲۸ نگاه کنیم، اما برای این منظور باید برنامه‌ای چهار ساله داشته باشیم و به جوانان مستعد فرصت بدهیم تا در مسابقات خوب شرکت کنند. ممکن است در قهرمانی جهان، قهرمانی آسیا یا جام جهانی به جوانان میدان بدهیم؛ بنابراین از رسانه‌ها می‌خواهم صبور باشند و انعطاف بیشتری نشان دهند. کسب چهار نشان در المپیک ۲۰۲۸ غیرواقعی نیست، اما مشروط به این است که در این چهار سال تلاش کنیم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پاسخ به این پرسش که آیا ایران می‌تواند میزبان مسابقات بین‌المللی کشتی باشد؛ گفت: ما پیگیر این ماجرا هستیم. خوشبختانه زیر ساخت‌های لازم را هم داریم و علیرضا دبیر هم به عنوان رئیس فدراسیون کشتی این موضوع را با جدیت دنبال می‌کند اما یکسری محدودیت‌های قانونی در کشورمان داریم که میزبانی از رویدادهای جهانی را برای ما دشوار می‌کند. اگر این محدودیت‌ها برطرف شود اتفاق بسیار خوشایندی می‌تواند برای کشتی ایران رخ بدهد.