انتصابات جدید در آموزش و پرورش رقم خورد
با احکام جدید وزیر آموزش و پرورش مسئولین معاونت آموزش متوسطه، سازمان نهضت سواد آموزی و سازمان آموزش و پرورش استثنایی تغییر کردند.
مهر نوشت: علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای معاونان این وزارتخانه در ادامه مسیر تحول در نظام تعلیم و تربیت، انتصابات جدیدی داشت.
با احکام جدید وزیر آموزش و پرورش، سید مصطفی آذرکیش؛ جایگزین محمدمهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه، عبدالرضا فولادوند؛ جایگزین علیرضا عبدی، رئیس سازمان نهضت سواد آموزی و سالار قاسمی؛ جایگزین حجت الله الماسی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی و علی باقرزاده فاروجی؛ جایگزین عادل خالقی، در مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری شدند.
علی صادقی، با حکم وزیر آموزش و پرورش مشاور و نماینده وزیر آموزش و پرورش در صندوق ذخیره فرهنگیان شد.
سید مصطفی آذرکیش که حالا جایگزین مهدی کاظمی در معاونت آموزش متوسطه شده است؛ دارای فوق لیسانس مدیریت IT است.
وی پیش از این ریاست اداره فنی و حرفهای و کاردانش آموزش و پرورش شهر تهران و معاونت برنامه ریزی و توسعه مدیریت منطقه ۱۲ تهران، مدیرکلی دفتر آموزش متوسطه دوم کاردانش و فنی و حرفهای و مدیریت برنامه، بودجه و ساختار سازمانی دانشگاه شهید رجایی را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.
امید است با سابقه کاری و توجه او به موضوع فنی و حرفهای وضعیت نابسامان هنرستانها و کمبود امکانات و مربی و معلم ماهر در هنرستانها کاهش یابد و همچنین دانش آموزان در شروع پایه دهم وضعیت بهتری برای هدایت تحصیلی داشته باشند.
وزیر آموزش و پرورش همچنین عبدالرضا فولادوند را به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی منصوب کرد.
فولادوند دانش آموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته تاریخ و دانشجوی دوره دکتری همین رشته است.
وی در کارنامه خود تدریس در دبیرستانهای شهر تهران، همدان، تدریس در دانشگاهها، مدیرکلی آموزش و پرورش همدان، شهرستانهای استان تهران و شهر تهران را ثبت کرده است.
از دیگر موارد مطرح در رزومه رئیس جدید سازمان نهضت سواد آموزی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
-مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰
-مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷
-مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵
– عضو شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰
-عضو و نماینده مدیران کل آموزش و پرورش کشور در شورای عالی آموزش و پرورش از سال ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۸
– عضو ناظر شورای نظارت و سیاست گذاری مدارس غیر دولتی وزارت آموزش و پرورش از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰
-عضو کمیته رفاهی وزارت آموزش و پرورش از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰
– عضو شورای برنامه ریزی استان تهران از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰
-عضو کارگروه رصد آسیبهای اجتماعی استان تهران از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰.
– مدرس دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، مراکز تربیت معلم و آموزش ضمن خدمت فرهنگیان از
سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۳
-مدیر مراکز پیش دانشگاهی و دبیرستانهای شبانه روزی مناطق محروم استان همدان از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۸
-تدریس در مدارس بخش محروم پیشخور، نواحی یک و دو همدان، مناطق ۶، ۱۱ و ۱۲ شهر تهران از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۲
فولادوند همچنین در زمینه تحقیقات علمی و تألیف کتاب هم دستی به قلم داشته و مؤلف دو عنوان کتاب و سه عنوان مقاله علمی بوده است.
وضعیت نامعلوم صندوق ذخیره فرهنگیان
صندوق ذخیره فرهنگیان در دولت گذشته دو رئیس را تجربه کرده است؛ با این حال بسیاری از موارد اصلی در صندوق بلا تکلیف مانده است. وضعیت اساسنامه صندوق ذخیره هنوز نامشخص است؛ وضعیت بیمه فرهنگیان از سوی بیمه معلم هنوز اجرایی نشده و وضعیت شرکتهای زیر مجموعه صندوق که قرار بود بورسی شوند هنوز معلوم نیست.
در چنین شرایطی وزیر آموزش و پرورش در حکمی «علی صادقی» را به سمت مشاور و نماینده وزیر آموزش و پرورش در صندوق ذخیره فرهنگیان منصوب کرد.
صادقی، دکترای مدیریت بازرگانی دارد که مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری بیمه سلامت ایران، مدیرعامل ذوب آهن فولاد خزر، مدیرعامل صنایع مس پارسیان، رئیس هیأت مدیره شرکت صنعتی و معدنی اپال سنگان بخشی از سوابق وی محسوب میشود.
تشکلهای صنفی معلمان از ابتدای حضور علیرضا کاظمی بر اصلاح وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان تاکید دارند. و حالا امید دارند صادقی که مسئولیت هلدینگ های اقتصادی را به عهده داشته است؛ وضعیت نامعلوم هلدینگ های صندوق ذخیره را شفاف سازد.
در نهایت همان طور که پیش بینی میشد؛ علیرضا کاظمی در حکمی «علی باقرزاده فاروجی» را به سمت رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری منصوب کرد.
باقرزاده که حتی پیشتر به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش هم نامش مطرح شده بود؛ در دولت روحانی و دولتهای پیش از آن رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی و مشاور وزیر آموزش و پرورش در ساماندهی نیروی انسانی بود.
علی باقرزاده سالهای مدیریت کلان در نظام تعلیم و تربیت را تجربه کرده است و به نظر میرسد سمت جدیدی که به وی محول شده؛ بر اساس نظر خودش و توانمندیهایش بوده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰