پزشک خانواده باعث کاهش هزینههای فقرزا می شود
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پزشک خانواده مانع از سرگردانی بیماران در انتخاب مراکز درمانی و کاهش هزینههای فقرزا میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا اولیاییمنش، با اشاره به آغاز هفته سلامت، اظهار داشت: با توجه به تأکیدات رئیس جمهوری و برنامهریزیهای وزارت بهداشت، توسعه نظام پزشک خانواده و استقرار نظام ارجاع یکی از محورهای اصلی سیاستگذاری سلامت در دولت چهاردهم است.
وی افزود: این رویکرد، گام اساسی در راستای تحقق عدالت در سلامت و کاهش پرداخت از جیب مردم به شمار میآید.
اولیایی منش ادامه داد: تاکنون ۳۰ میلیون نفر از جمعیت روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر تحت پوشش پزشک خانواده قرار گرفتهاند و بهزودی با راهاندازی کامل نظام ارجاع در این مناطق وارد فاز اجرایی گستردهتری خواهد شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد: با اجرای کامل برنامه پزشکی خانواده، هر فرد پزشک معتمد خود را خواهد داشت و از طریق او میتواند به خدمات تخصصی و فوقتخصصی دسترسی پیدا کند. این روند، مانع از سرگردانی بیماران در انتخاب مراکز درمانی و کاهش هزینههای فقرزا میشود.
اولیاییمنش تصریح کرد: دولت و وزارت بهداشت مصمم هستند با همراهی دانشگاههای علوم پزشکی، از جمله دانشگاه تهران، پزشکی خانواده را به عنوان ستون اصلی نظام سلامت کشور، مستقر و پایدار سازند. جلسات قرارگاه پزشکی خانواده و نظام ارجاع به طور منظم در حال برگزاری است و این نوید را به مردم میدهیم که به زودی شاهد نتایج ملموس و مثبت این طرح خواهند بود.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز با برنامهریزی جامع برای مناطق روستایی و کمجمعیت در حال آمادهسازی بسترهای لازم است، افزود: در حال حاضر، ۳۲۰ مرکز جامع سلامت، پایگاه و خانه بهداشت در این دانشگاه فعال هستند که با هدف ارتقای سطح سلامت و کیفیت خدمات در راستای عدالت سلامت فعالیت میکنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰