۱۸ هزار هکتار کشت معیشتی شلتوک در خوزستان انجام می‌شود

اهواز- استاندار خوزستان گفت: ۱۳ هزار هکتار کشت معیشتی شلتوک در حوضه کرخه و پنج هزار هکتار برای حوزه مارون در تابستان امسال انجام خواهد شد.

مهر: علی اکبر حسینی محراب ظهر امروز یکشنبه در نشست شورای کشاورزی استان خوزستان بیان کرد: طبق اعلام کشاورزان، مهمترین کشت خوزستان کشت پاییزه محسوب می‌شود که بر اساس آن امنیت غذایی استان و سایر استان‌هایی که از خوزستان ارتزاق می‌کنند، تأمین می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه در برابر نسل کنونی و آینده مسؤول هستیم، گفت: با توجه به کمبودهای موجود در حوضه کرخه و مارون و محدودیت آبی در این حوضه‌ها، مقرر شده محدودیت کشت شلتوک اعمال شود و برای هر کشاورز تا سقف سه هکتار کشت معیشتی شلتوک اختصاص یابد.

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه در محدوده یادشده کشت شلتوک برای تجارت و صادرات نخواهیم داشت، گفت: از کشاورزان تقاضا می‌شود با توجه به محدودیت‌های آبی این ۲ حوضه در تابستان، الگوی کشت را رعایت کنند تا برای نخیلات با اهمیت فراوان، مشکلی به وجود نیاید و به کشت پاییزه ظلم نشود.

حسینی محراب بیان کرد: برای تابستان امسال پنج هزار هکتار کشت معیشتی شلتوک برای حوضه مارون و ۱۳ هزار هکتار برای حوضه کرخه اختصاص یافت که الگوی کشت توسط جهاد کشاورزی به کشاورزان اعلام خواهد شد.

استاندار خوزستان ادامه داد: عملی شدن این کار نیاز به مشارکت همگانی دارد و نباید همه را به واسطه تخلف برخی افراد، از کشت محروم کنیم.

وی در خصوص اجرای فاز ۲ طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری گفت: طرح مطالعاتی جامعی توسط سازمان برنامه و بودجه استان تهیه شده که شامل هفت مرحله است و آب و خاک، باغات، صنایع تبدیلی، شیلات و دامداری، مرغ‌های گوشتی در این طرح لحاظ شده که در صورت اجرای آن شاهد رشد خوبی در محصولات کشاورزی و دامی در استان خواهیم بود.

حسینی محراب تصریح کرد: پیگیر حق السهم دولت در نیشکر برای تأمین اعتبار این طرح در خوزستان هستیم که طبق آن ۳۶۰ هزار میلیارد ریال سهم استان خواهد شد.